Call Us : 030381919

Omakase Sushi

Home  >>  Omakase Sushi

 

Trust the chef

img_1338

 Omakase Sushi

Sushi är gott men det är inte alltid lätt att veta vad man skall äta, speciellt när det finns en helt annan värld av japansk mat som kan vara lika svår att uttala. Om du någon gång känt att du vill prova något helt nytt så kanske omakase sushi är något som skulle passa. På japanska betyder omakase “att lita på” Och det är precis det vi ber dig att göra, tillåt kocken visa dig vägen igenom den japanska matkulturen och öppna dina sinnen till en helt ny värld. Allt du behöver göra är att luta dig tillbaka och njuta av den mat som han levererar. Det blir spännande, överraskande och kanske till och med lite upplysande.

 

All you got to do is

Trust the chef

 

(för dom som uppskattar god mat och är nyfikna på att ta del av en ny smakupplevelse är det något vi varmt rekommenderar.)

 

Chef: Alvin Chu

Alvin hade jobbade hos oss i 2 två år innan han åkte till Los Angeles för att gå på en Sushi skola som heter Sushi Chef Institute. Medan han gick på skolan fick han också praktisera på en michelin stjärna restaurang, Sushi Zo, som endast serverar omakase sushi.

Men en stark grund vill Alvin börja utveckla sin egen sushi men han vill också tillbaka till LA för att återuppta sin position i Sushi Zo men denna gång som anställd.

Alvin har även en blogg

alvinchu.blogg.nu

 

 

 

Välkommen att boka bord för omakase.

För omakase gäller bokning minst en vecka innan aktuellt datum.

Boka bord nu!

995Kr

 

 

 

DSC_0114

Gilla våran Facebook sida för mer nyheter!

 

.